Siirry sisältöön

Mobiilipiste Kangasala

Tietoa myymälästä

Kangasalan Prismassa sijaitsevassa Mobiilipisteen myymälässä hoidat kätevästi kaikki puhelimiin ja muihin mobiililaitteisiin liittyvät tarpeet vaikka ruokaostosten yhteydessä. Saat myymälästämme myös DNA:n, Elisan ja Telian puhelin- ja nettiliittymät sekä muut monipuoliset palvelut.

Aukioloajat

Maanantai 10:00–19:00
Tiistai 10:00–19:00
Keskiviikko 10:00–19:00
Torstai 10:00–19:00
Perjantai 10:00–19:00
Lauantai 10:00–16:00
Sunnuntai Suljettu

Apua kaikkiin puhelimiin liittyviin tarpeisiin!

Puhelinhuolto

Näyttö mäsänä tai akku sökönä? Ei hätää, tuo se Mobiilipisteelle! Teemme kaikkien puhelinmerkkien huollot lompakkoystävällisellä hinnoittelulla.

Mobiilipiste Helppi

Olemme apunasi niin pienemmissä kuin suuremmissa puhelimiin tai muihin mobiililaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Tietoturvapalvelut

Tarjoamme kattavat tietoturvapalvelut asennettuna puhelimille ja muille mobiililaitteille. Mobiilipiste on F-Securen virallinen jälleenmyyjä.

Laaja tuotevalikoima

Löydät myymälästämme suosituimpien tuotemerkkien lippulaivapuhelimet, peruspuhelimet ja senioripuhelimet sekä niihin tarvittavat tarvikkeet. Lisäksi tuotevalikoimamme sisältää myös muut mobiililaitteet, kuten tabletit, älykellot, modeemit, mokkulat ja reitittimet. Myymälässä myös kuluton ja koroton DNA-osamaksu.

Puhelin- ja nettiliittymät

Haluamme palvella kokonaisvaltaisesti, ja siksi tarjoammekin ainutlaatuisesti DNA:n, Telian ja Elisan puhelin- ja nettiliittymät sekä muut monipuoliset palvelut myymälässämme. Asioimalla Mobiilipisteellä voit luottaa siihen, että saat sinulle sopivimmat palvelut aina parhaaseen hintaan.

Mobiilipiste Rescue

Mobiilipiste Rescue -puhelimet ovat käytettyjä sekä kuntotarkastettuja puhelimia, ja niillä on aina yhden vuoden takuu. Valitsemalla Mobiilipiste Rescue -puhelimen säästät sekä rahaa että ympäristöä. Voit myös myydä vanhan puhelimesi Mobiilipisteelle.

Premium-panssarikalvo asennettuna puhelimeen vain 10 € (norm. 34,90 €)!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat myymälästämme Premium-panssarikalvon asennettuna puhelimeen vain 10 € (norm. 34,90 €)! Lähetämme sinulle uutiskirjeen tilaamisen jälkeen sähköpostin, jota näyttämällä voit lunastaa edun Mobiilipisteen myymälässä.

Tietosuojaseloste