Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, valkoinen

229,00 
  • 2200 pascalin (Pa) imuteho
  • Iso 2200 mAh:n akku
Varastossa. Toimitusaika 1–3 arkipäivää.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Älykästä ja häiriötöntä siivousta

Tyylikäs, kiekon muotoinen ja poikkeuksellisen matala (8,13 cm) Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite on ahkera siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla tai applikaatiosta ohjattuna. Älykkään robotti-imurin voi ajastaa helposti siivoamaan silloin kun se ei ole muiden tiellä. Imuroinnin lisäksi Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja 270 millilitran vesisäiliön avulla. Käytettävän veden määrää säädellään elektronisesti.

Puhdistaa lattiapinnat monipuolisesti

Xiaomin Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite -robotti-imuri poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta 2200 pascalin (Pa) imuteholla. Tehokkaan imutehon ja irrotettavan harjaosan ansiosta pienetkin roskat imeytyvät vaivattomasti robotti-imurin 450 millilitran rikkasäiliöön.

Sujuvaa siivousta esteitä väistäen

Visuaalisen anturin ja gyroskooppiohjauksen ansiosta robotti-imuri osaa liikkua automaattisesti huoneen muodon ja sen kalusteiden mukaan. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita.

Helppo asettaa rajoja siivoukselle

Omalla applikaatiolla voidaan määritellä alueita, joille robotti-imuri ei saa mennä. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille

Älykkäiden anturien ansiosta robotti-imuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, maton reunat ja johdot.

Helppo hallinta sovelluksen kautta

Applikaation mahdollistaa robotti-imurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Applikaatiolla voi määrittää ja automatisoida siivouksen ajankohdat. Automatisoidun imuroinnin lisäksi käyttäjä voi ohjata applikaatiolla imuria itse Alexa- tai Google Assistant -ääniohjausta hyödyntämällä. Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Suuri akku

Robotti-imurin 2600 mAh:n akusta riittää helposti virtaa pienten ja keskikokoisten asuntojen siivoukseen. Robotti-imuri osaa myös ladata itsensä kesken siivousurakan ja jatkaa sen jälkeen kesken jäänyttä siivousta.

Helppo ja edullinen ylläpitää

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite -robotti-imuri on helppohoitoinen. Siivouksen päätteeksi robotti-imurin päältä avautuva rikkasäiliö on helppo tyhjentää roska-astiaan. Erillisiä ja hankalia pölypusseja ei robotti-imurin kanssa tarvita. Imurin harjaksista hiukset ja muut kiinni jääneet pikkuroskat on helppo irrottaa. Näin robotti-imruin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Lisäksi robotti-imuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.

Lisätiedot

Valmistaja

Xiaomi

Väri

Valkoinen

Imuteho

2200 Pa

Akku

2600 mAh

Rikkasäiliö

450 ml

Vesisäiliö

270 ml

Takuu

24 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *