Wave UV-puhdistaja langattomalla Qi-latausalustalla

49,90 

Wave UV-puhdistaja langattomalla latausalustalla on innovatiivinen laite, joka on suunniteltu bakteerien hävittämiseen pienlaitteista ja -tavaroista, kuten puhelimista ja älykelloista. Laboratoriotesteissä laitteen on todettu hävittävän jopa 99,9 % bakteereista minuutissa (testattu kolibakteerilla). Lisäksi laitteen ulkokannessa integroitu langaton Qi-latausalusta jonka maksimiteho on 10W.

Varastossa. Toimitusaika 1–3 arkipäivää.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Tehokas bakteerien hävitys

UV-puhdistajan sisäkanteen upotetut UV-valot hävittävät bakteereja tehokkaasti (jopa 99,9 % tehokkuudella) LED-valotekniikkaa hyödyntäen. Laitteen avulla päivittäisessä käytössä olevien tavaroiden puhdistaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Langaton Qi-latausalusta

Kanteen integroitu langaton Qi-latausalusta osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Latausalustan keskeltä löytyvä langattoman latauksen käämi on helppo paikantaa ja laskea laite sen päälle latautumaan. Langatonta latausta on mahdollista hyödyntää myös samanaikaisesti UV-puhdistustoimintojen kanssa.

Helppokäyttöinen

Laitteen käyttäminen on äärimmäisen helppoa. Kytkettyäsi laitteen USB-C kaapelin avulla sopivaan virtalähteeseen, on se välittömästi käyttövalmis. Puhdistustoiminnot toimivat yhden painikkeen avulla, ja langaton lataus käynnistyy automaattisesti asetettuasi laitteen langattomalle Qi-latausalustalle.

Lisätiedot

Valmistaja

Wave

Väri

Valkoinen

Lataustekniikka

Qi

Latausteho

5W, 7,5W, 10W

UV-teho

2W

Ulkomitat

212,5 x 120 x 44 mm

Sisämitat

195 x 100 x 25 mm

Takuu

12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wave UV-puhdistaja langattomalla Qi-latausalustalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *