Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm, Hopea

499,00 
  • 1,43″ AMOLED -kosketusnäyttö
  • Pitkä akunkesto ja pikalataus
  • Tuki yli 100 urheilulajille
  • Golf- ja Swing Driving Range-tila
Varastossa. Toimitusaika 1–3 arkipäivää.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Korkealuokkaiset materiaalit

Huawei Watch GT 3 Pro on tyylikäs ja korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu älykello, jonka huolitellussa muotoilussa yhdistyvät urheilullisuus sekä rento tyyli. Saumattomalla titaanirungolla ja safiirilasillisella kellotaululla varustettu älykello on naarmuntumaton ja kulutusta kestävä. Tarkan terveydentilan seurannan ja tieteellisen harjoitusopastuksen ansiosta Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on erinoimainen valinta niin päivittäiskäyttöön kuin ammattiurheiluun. Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Monipuoliset ominaisuudet

Älykello on täynnä monipuolisia ominaisuuksia, kuten Bluetooth-puhelut, musiikintoisto, ääniavustus, GPS ja paljon muuta. Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on myös nostanut kaikenlaisen terveydenhallinnan uudelle tasolle ja tukee monia älykkäitä ominaisuuksia, esimerkiksi sykkeen-, SpO2:n-, unen- ja stressin seurannan, joidenka avulla voit pysyä aktiivisena ja ajan tasalla terveydentilastasi.

Tuki yli 100 urheilulajille

Huawei Watch GT 3 Pro -älykello pitää sisällään yli 100 urheilulajin tuen, kuten juoksun, pyöräilyn, sisäunnin, hiihdon ja monen muun urheilulajin. Kattavan lajivalikoiman viimeistelee golffaajille tarkoitettu Driving Range-tila, joka seuraa swingiäsi viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Älykellossa on myös IP68- ja 5 ATM-luokitukset ja se kestää jopa 200 vedenpainesykliä, tämän johdosta älykello tukee vapaasukellusta jopa 30 metrin syvyyteen. Sukelluksen avuksi älykello tallentaa sukellustietoja, kuten sukelluksen keston ja syvyyskäyrän. Apnea-harjoitustila tallentaa sykkeesi, hengityksen pidätyksen keston ja pallean supistumisen alkamis ajan, mikä auttaa kehittämään hengityksen pidätys kykyäsi.

Pitkä akunkesto ja pikalataus

Pitkä akunkesto ja pikalataus tekevät älykellon päivittäisestä käytöstä vaivatonta. Akunkesto on normaalissa käytössä 14 päivää ja kovassa käytössä taas 8 päivää. Pikalatauksen ansiosta saat ladattua 25 % akkua vain 10 minuutissa. Tarvittaessa voit ladata älykelloa myös käänteisesti Huawei-puhelimen avulla.

Pakkauksen sisältö

  • Huawei Watch GT 3 Pro -älykello
  • Langaton latausteline
  • Latauskaapeli
  • Käyttöohjeet

Lisätiedot

Valmistaja

Huawei

Käyttöjärjestelmä

Android

Runko

Titaani

Ranneke

Titaani

Näyttö

1,43" AMOLED (466 x 466), kosketusnäyttö, safiirilasi

Tallennustila

16 GB

Akku

530 mAh

Paino

63 g

Mitat

48 x 49,6 x 14 mm

Takuu

24 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm, Hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *