Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm, Hopea/valkoinen

449,00 
  • 1,32″ AMOLED -kosketusnäyttö
  • Tuki yli 100 urheilulajille
  • Golf- ja Swing Driving Range-tila
  • Jopa 7 päivän akunkesto
In Stock. Delivery time 1-3 days.

Free shipping on orders over 10 €

All payment methods

Fast customer service

Description

Ajattoman tyylikäs luomus

Huawei Watch GT 3 Pro -älykellossa yhdistyvät moderni teknologia ja klassinen käsityötaito. Timanttijauhekiillotuksella viimeistelty keraamirunko ja safiirilasilla varustettu kellotaulu tekevät älykellosta ajattoman tyylikkään luomuksen. Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Monipuoliset ominaisuudet

Älykello on täynnä monipuolisia ominaisuuksia, kuten Bluetooth-puhelut, musiikintoisto, ääniavustus, GPS ja paljon muuta. Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on myös nostanut kaikenlaisen terveydenhallinnan uudelle tasolle ja tukee monia älykkäitä ominaisuuksia, esimerkiksi sykkeen-, SpO2:n-, unen- ja stressin seurannan, joidenka avulla voit pysyä aktiivisena ja ajan tasalla terveydentilastasi.

Tuki yli 100 urheilulajille

Huawei Watch GT 3 Pro -älykello pitää sisällään yli 100 urheilulajin tuen, kuten juoksun, pyöräilyn, sisäunnin, hiihdon ja monen muun urheilulajin. Kattavan lajivalikoiman viimeistelee golffaajille tarkoitettu Driving Range-tila, joka seuraa swingiäsi viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Älykellossa on myös IP68- ja 5 ATM-luokitukset ja se kestää jopa 200 vedenpainesykliä, tämän johdosta älykello tukee vapaasukellusta jopa 30 metrin syvyyteen. Sukelluksen avuksi älykello tallentaa sukellustietoja, kuten sukelluksen keston ja syvyyskäyrän. Apnea-harjoitustila tallentaa sykkeesi, hengityksen pidätyksen keston ja pallean supistumisen alkamis ajan, mikä auttaa kehittämään hengityksen pidätys kykyäsi.

Pitkä akunkesto ja pikalataus

Pitkä akunkesto ja pikalataus tekevät älykellon päivittäisestä käytöstä vaivatonta. Akunkesto on normaalissa käytössä jopa 7 päivää. Pikalatauksen ansiosta saat ladattua akkua nopeasti ja tarvittaessa voit ladata älykellon myös käänteisesti Huawei-puhelimen avulla.

Pakkauksen sisältö

  • Huawei Watch GT 3 Pro -älykello
  • Langaton latausteline
  • Latauskaapeli
  • Käyttöohjeet

Additional information

Valmistaja

Huawei

Käyttöjärjestelmä

Android

Runko

Keraaminen

Ranneke

Keraaminen

Näyttö

1,32" AMOLED (466 x 466), kosketusnäyttö, safiirilasi

Tallennustila

4 GB

Akku

292 mAh

Paino

35 g

Mitat

42,3 x 42,3 x 10,2 mm

Takuu

24 kk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm, Hopea/valkoinen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *