Huawei Freebuds 3i -langattomat kuulokkeet, Valkoinen

99,00 

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet on kevyet ja täysin langattomat. Kuulokkeet on suunniteltu ergonomisesti niin, että ne tuntuvat mukavilta ja pysyvät hyvin korvassa myös liikkeessä.

Tulossa varastoon: ei vahvistettu.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Täydelliset sekä korvillesi että tyylillesi

Ergonomisesti muotoillut ja hyvin korviin istuvat langattomat kuulokkeet tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen. Kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa ja niissä on myös aktiivinen melunvaimennus, eli kuulet äänen kirkkaasti myös hälyisässä ympäristössä.

Vastamelun suodatus ja selkeä äänenlaatu puheluissa

Kuulokkeet alentavat melutasoa jopa 32dB. FreeBuds 3i:ssä on kolme mikrofonia, joiden ansiosta äänesi kuuluu kirkkaana puheluissa, ja taustamelu suodattuu pois. Näillä kuulokkeilla puheluiden äänenlaatu on huippuluokkaa.

Pieni koko, mahtava ääni

Kuulokkeiden kaiuttimet on huolellisesti viritetty tuottamaan aitoja, tasapainoisia ääniä, ja 10 mm:n suuret dynaamiset ajurit takaavat voimakkaan basson ja selkeän diskantin.

Pitkä akunkesto ja nopea lataus

Kuulokkeita säilytetään latauskotelossa, jonka ansiosta kuulokkeiden 3–5 tunnin akunkeston saa pidennettyä 14 tuntiin säilyttämällä kuulokkeita latauskotelossa. Latauskotelo on erittäin tehokas, sillä jo 15 minuutin latauksella saat 90 min kuunteluaikaa.

Nopea pariliitos puhelimesi kanssa

Kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti puhelimeesi, kun avaat kuulokkeiden latauskotelon. Puhelimesi näytölle tulee ponnahdusikkuna kuulokkeiden yhdistämisestä. Akun varaustaso on näkyvissä kun yhdistät kuulokkeet. HUOM! Ponnahdusikkuna vaatii Huawei-puhelimen, jossa on EMUI 10- tai uudempi käyttöliittymä.

Ohjaa kuulokkeita tuplanapauksilla

Huawei Free Buds 3i -kuulokkeet keskeyttävät automaattisesti musiikin, kun otat kuulokkeen pois korvastasi. Kun laitat kuulokkeet takaisin korvaan, musiikki alkaa soimaan uudestaan. Napauttamalla kaksi kertaa vasenta kuuloketta korvassasi, saat vastamelutoiminnon päälle/pois. Voit myös vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa puhelun pitkällä/hitaalla napautuksella. AI Life-sovelluksella voit valita itse, mitä napautustoimintoja haluat käyttää.

HUOM! Kuulokkeet ovat Android- ja iOS-yhteensopivat, mutta AI Life-sovellus edellyttää Android 9 käyttöjärjestelmän tai uudemman. AI Life-sovelluksen avulla voit esimerkiksi valita mitkä toiminnot tapahtuvat kuulokkeita napauttamalla, ja voit säätää vastameluasetuksen voimakkuutta.

Lisätiedot

Valmistaja

Huawei

Väri

Valkoinen

Liitännät

USB-C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huawei Freebuds 3i -langattomat kuulokkeet, Valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *