Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet MagSafe-latauskotelolla

249,00 
  • Mahtava äänenlaatu
  • Taustamelun vaimennus
  • Läpikuulumistila
  • Säädettävä istuvuus
  • Helppo hallinta
  • MagSafe-latauskotelo
Tulossa varastoon: 01.07.2022.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Mahtava äänenlaatu

Erikoisvalmisteinen, vääristämätön high-excursion-ääniajuri tuottaa tuhdin basson. Huipputehokas laajan äänialan vahvistin tuottaa erittäin puhtaan äänen ja pidentää samalla akun käyttöaikaa. Adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikin automaattisesti korvasi muotoon sopivaksi, jolloin kuuntelukokemus on sävykäs ja yhtenäinen.

Taustamelun vaimennus

Uskomattoman kevyet AirPods Prot sulkevat ympäristön äänet pois, joten voit keskittyä siihen mitä kuuntelet. Aktiivinen taustamelun vaimennus mukautuu jatkuvasti korvasi geometriaan ja korvatulppien istuvuuteen. Se vaimentaa ympäröivän maailman, jotta voit keskittyä täysillä musiikkiin, podcasteihin ja puheluihin.

Läpikuulumistila

Kun vaihdat läpikuulumistilaan, AirPods Prot päästävät taas taustaäänet läpi ja voit hahmottaa ympäristösi. Ulos- ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit pystyvät torjumaan silikonitulppien ääntä eristävän vaikutuksen, jolloin kaikki kuulostaa luonnolliselta kuin keskustellessasi normaalisti muiden kanssa.

Säädettävä istuvuus

Sisältä ohennetut tulpat tarjoavat säädettävän istuvuuden. Valittavanasi on kolme kokoa. Ne mukautuvat korvasi muotoon pitäen kuulokkeet pysyvästi paikoillaan. Tiivis istuvuus takaa erinomaisen taustamelun vaimennuksen.

Helppo hallinta

Applen suunnittelema H1-siru tuottaa uskomattoman pienen ääniviiveen. Voit helposti hallita musiikkia ja puheluita varressa olevalla painalluksen tunnistimella tai vaihtaa taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Viestien ilmoitus Sirillä tarjoaa mahdollisuuden luettaa tekstisi Sirillä AirPods Proiden kautta. Äänijaon ansiosta sinä ja ystäväsi voitte striimata ääntä yhtä aikaa kahdella AirPods -parilla. Voitte siis pelata, katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia yhdessä.

Pakkauksen sisältö

  • Langattomat kuulokkeet
  • MagSafe-latauskotelo
  • 3 paria silikonisia korvapehmusteita
  • USB-C -kaapeli

Lisätiedot

Valmistaja

Apple

Väri

Valkoinen

Suojaus

IPX4-luokitus (Pölyn- ja roiskeenkestävät)

Tekniikka

Bluetooth 5.0

Mikrofoni

Kyllä

Ääniohjaus

Kyllä

Toiminta-aika

24 h

Takuu

12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet MagSafe-latauskotelolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.