Apple AirPods ja langaton latauskotelo

179,00 
  • Toisen tason käyttökokemus
  • Langaton latauskotelo
  • Jopa 24 tunnin toiminta-aika
  • Helppo hallinta
Tulossa varastoon: 21.10.2021.

Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksille

Monipuoliset maksutavat

Nopea asiakaspalvelu

Kuvaus

Toisen tason käyttökokemus

AirdPodit ja langaton latauskotelo nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen toiselle tasolle. Voit käyttää niitä iPhonen, Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun otat ne kotelosta. Käyttöönottokin on helppoa, vain yksi napautus ja AirPodit toimivat kuin taikaiskusta. Ne ovat päällä automaattisesti ja aina yhteydessä. AirPodit jopa havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi – kun otat ne pois, niiden toiminta keskeytyy.

Langaton latauskotelo

Lataa AirPodit nopeasti ja helposti langattomalla latauskotelolla. Kotelon voit ladata Qi-latausalustalla tai Lightning -kaapelilla. Latauksen seuraaminen käy helposti etupuolella olevasta LED-valosta.

Jopa 24 tunnin toiminta-aika

AirPodit tarjoavat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden langaton latauskotelo antaa lisälatauksilla jopa 24 tunnin toiminta-ajan. Tarvitsetko pikalatausta? Saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa 15 minuutin latauksella latauskotelossa.

Helppo hallinta

AirPodejen hallinta on helppoa. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai jopa saada reittiohjeita. Sano vain ”Hei Siri” ja esitä pyyntösi. Voit vapaasti käyttää vain yhtä kuuloketta tai molempia. Musiikkia kuunnellessasi voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella. AirPodien voimanlähteenä toimii Applen H1-siru ja ne havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturien avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista kuuloketta, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänesi erottumaan paremmin.

Pakkauksen sisältö

  • Langattomat kuulokkeet
  • Langaton latauskotelo
  • USB-C -kaapeli
  • Käyttöohjeet

Lisätiedot

Valmistaja

Apple

Väri

Valkoinen

Tekniikka

Bluetooth 5.0

Mikrofoni

Kyllä

Ääniohjaus

Kyllä

Toiminta-aika

24 h

Takuu

12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple AirPods ja langaton latauskotelo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *