Siirry sisältöön

Puhelinliittymät ja tarvikkeet Mobiilipisteeltä

Laaja valikoima puhelinliittymiä

Mobiilipiste tarjoaa kattavan valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät liittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten etsimässä edullista perusliittymää tai nopeaa 5G-yhteyttä, meiltä löydät varmasti sopivan ratkaisun.

Liittymien valikoimassa on huomioitu erilaiset käyttäjäprofiilit. Esimerkiksi paljon dataa käyttävät voivat valita rajattoman 4G- tai 5G-liittymän, kun taas harvemmin nettiä tarvitseville löytyy edullisempia vaihtoehtoja. Lisäksi tarjoamme myös prepaid-liittymiä, jotka ovat käteviä erityisesti satunnaiseen käyttöön tai matkailijoille.

Käytetyt puhelimet – ekologinen ja edullinen valinta

Mobiilipisteellä on laaja valikoima käytettyjä puhelimia, eli meidän kutsumia rescue-puhelimia, jotka ovat käytettyjä mutta huollettuja ja täysin toimintakuntoisia. Rescue-puhelimen hankkiminen on paitsi edullinen myös ekologinen valinta, sillä se vähentää elektroniikkajätteen määrää ja pidentää puhelimien elinkaarta.

Rescue-puhelimet käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon ennen myyntiä, joten voit olla varma niiden laadusta ja toimivuudesta. Tarjoamme myös takuun rescue-puhelimille, mikä lisää ostoturvallisuutta. Valikoimastamme löydät eri merkkisiä ja mallisia puhelimia, joten voit valita juuri sinulle sopivan laitteen.

Suojatarvikkeet ja lisävarusteet

Puhelimen suojaaminen on tärkeää, ja Mobiilipisteellä on laaja valikoima suojatarvikkeita, kuten suojakuoria, näytönsuojia ja koteloita. Suojatarvikkeiden avulla voit pidentää puhelimesi käyttöikää ja pitää sen hyvässä kunnossa. Meiltä löydät suojatarvikkeet eri puhelinmalleille ja -merkeille.

Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman lisävarusteita, kuten latureita, kuulokkeita ja autotarvikkeita. Näiden avulla voit parantaa puhelimesi käyttökokemusta ja mukauttaa sen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kaikki tarvikkeet ovat laadukkaita ja kestäviä, joten voit luottaa niiden toimivuuteen.

Näytönsuojien asennus ja puhelinhuolto

Tarjoamme myös näytönsuojien asennuspalvelua. Ammattilaisemme asentavat näytönsuojan tarkasti ja huolellisesti, jotta se suojaa puhelimesi näyttöä mahdollisimman hyvin. Näytönsuoja vähentää naarmujen ja halkeamien riskiä, mikä pidentää puhelimesi käyttöikää.

Lisäksi huollamme kaiken merkkiset puhelimet. Olipa kyseessä sitten näytön vaihto, akun vaihto tai muu tekninen ongelma, asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua. Käytämme vain laadukkaita varaosia, joten voit luottaa siihen, että puhelimesi toimii huollon jälkeen moitteettomasti.

Myy vanha puhelimesi kierrätettäväksi

Voit myös myydä vanhan puhelimesi meille kierrätettäväksi. Tämä on helppo ja ympäristöystävällinen tapa päästä eroon vanhasta laitteesta. Otamme vastaan kaiken merkkisiä ja mallisia puhelimia, ja tarjoamme niistä kilpailukykyisen hinnan.

Kierrättämällä vanhan puhelimesi autat vähentämään elektroniikkajätteen määrää ja edistät kestävää kehitystä. Me huolehdimme siitä, että puhelimesi kierrätetään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Voit tuoda vanhan puhelimesi mihin tahansa myymäläämme tai lähettää sen meille postitse.

Verkko- ja kivijalkamyymälät

Mobiilipiste palvelee asiakkaitaan sekä verkossa että kivijalkamyymälöissä. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä ostoksia helposti verkkokaupassamme, joka on avoinna 24/7. Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotteemme ja palvelumme, ja voit tilata ne kätevästi kotiin toimitettuna.

Kivijalkamyymälämme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Myymälöissämme voit saada henkilökohtaista palvelua ja apua tuotteiden valinnassa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat puhelinliittymät ja tarvikkeet.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit