Siirry sisältöön

Puhelinliittymät ja suojatarvikkeet Mobiilipisteeltä

Laadukkaat puhelinliittymät jokaiseen tarpeeseen

Me Mobiilipisteellä tarjoamme laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Olitpa sitten paljon puhelinta käyttävä ammattilainen tai satunnainen soittaja, meiltä löydät varmasti sopivan liittymän. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien operaattoreiden, DNA:n, Elisan ja Telian kanssa, joten valikoimastamme löytyy aina ajankohtaiset ja kilpailukykyiset liittymätarjoukset.

Liittymävalikoimamme kattaa niin rajattomat puhelut ja tekstiviestit kuin myös dataliittymät, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan internet-yhteyden. Lisäksi tarjoamme edullisia prepaid-liittymiä, jotka ovat erinomainen valinta esimerkiksi lapsille tai harvemmin puhelinta käyttäville. Prepaid-liittymät ovat myös kätevä vaihtoehto, jos haluat pitää puhelinkulut tarkasti hallinnassa.

Suojatarvikkeet pitävät puhelimesi turvassa

Puhelimen suojaaminen on tärkeää, jotta se säilyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Mobiilipisteellä on laaja valikoima suojatarvikkeita, jotka auttavat pitämään puhelimesi turvassa arjen kolhuilta ja naarmuilta. Tarjoamme muun muassa kestäviä suojakuoria, näytönsuojia ja suojakalvoja, jotka on suunniteltu erityisesti eri puhelinmalleille.

Suojakuoret ovat saatavilla monissa eri materiaaleissa ja tyyleissä, joten voit valita juuri omaan makuusi ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Näytönsuojat ja suojakalvot puolestaan estävät naarmujen ja halkeamien syntymisen, mikä on erityisen tärkeää, jos puhelin putoaa tai joutuu alttiiksi kovalle käytölle. Asennamme näytönsuojat paikan päällä myymälöissämme, joten voit olla varma, että suoja on asennettu oikein ja se toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Helppo ja nopea liittymän vaihto

Liittymän vaihtaminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta me Mobiilipisteellä teemme siitä helppoa ja vaivatonta.

Liittymän vaihto onnistuu kivijalkamyymälöissämme, jotka sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaan liittymän ja hoitaa kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Voit myös säilyttää vanhan puhelinnumerosi, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittaa uutta numeroa eri paikkoihin.

Kierrätä vanha puhelimesi vastuullisesti

Vanhan puhelimen kierrättäminen on tärkeää ympäristön kannalta, ja me Mobiilipisteellä haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Voit tuoda vanhan puhelimesi meille, ja me huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä. Näin voit olla varma, että puhelimesi osat ja materiaalit päätyvät uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen ympäristöystävällisellä tavalla.

Kierrättämällä vanhan puhelimesi voit myös ansaita rahaa. Ostamme käytettyjä puhelimia ja tarjoamme niistä kilpailukykyisen hinnan. Tämä on erinomainen tapa saada vanhasta laitteesta hyötyä ja samalla tehdä ympäristöteko. Voit tuoda puhelimesi myymäläämme tai lähettää sen meille postitse, ja me arvioimme sen kunnon ja tarjoamme sinulle reilun hinnan.

Asiantunteva huoltopalvelu kaikille puhelinmerkeille

Puhelimen rikkoutuessa on tärkeää saada se nopeasti ja luotettavasti kuntoon. Mobiilipisteen huoltopalvelu kattaa kaikki puhelinmerkit ja -mallit, joten voit tuoda laitteesi meille huollettavaksi riippumatta sen merkistä tai mallista. Asiantuntevat huoltajamme käyttävät vain laadukkaita varaosia, joten voit olla varma, että puhelimesi toimii jälleen moitteettomasti huollon jälkeen.

Tarjoamme myös näytönsuojien asennuspalvelua, joka on erityisen hyödyllinen, jos haluat varmistaa, että näytönsuoja on asennettu oikein ja se suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tuoda puhelimesi myymäläämme, ja me asennamme näytönsuojan nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Mobiilipiste on luotettava kumppani kaikissa mobiiliasioissa. Tarjoamme laajan valikoiman puhelinliittymiä, suojatarvikkeita ja huoltopalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä uutta liittymää, suojaa puhelimellesi tai tarvitset huoltopalvelua, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja hyödyntämään asiantuntevaa palveluamme niin verkossa kuin myymälöissämme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit