Siirry sisältöön

Kaikki suurimmat operaattorit samasta liikkeestä

Monipuolinen valikoima yhdestä paikasta

Kun etsit uutta puhelinliittymää tai harkitset operaattorin vaihtoa, voi olla haastavaa vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivin ratkaisu. Me Mobiilipisteellä olemme tehneet tämän prosessin helpoksi tarjoamalla kaikki suurimmat operaattorit saman katon alla. Voit valita DNA:n, Elisan tai Telian liittymät ja palvelut suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme.

Meidän laajasta valikoimastamme löydät niin uudet kuin käytetyt puhelimet, suojatarvikkeet ja muut mobiilituotteet. Lisäksi tarjoamme asennus- ja huoltopalveluita, joten voit hoitaa kaikki mobiiliasiasi kätevästi yhdellä kertaa. Tämä tekee meistä ainutlaatuisen toimijan mobiilialalla, sillä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua asiakkaillemme.

Helppo ja nopea liittymän vaihto

Liittymän vaihtaminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta me Mobiilipisteellä teemme siitä vaivatonta. Voit vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja valita itsellesi parhaiten sopivan liittymän suoraan myymälässämme tai verkkosivuillamme. Kun olet tehnyt valintasi, me hoidamme kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi, mukaan lukien numeronsiirron.

Prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppo ja nopea. Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista sopimuksista tai pitkistä odotusajoista. Me varmistamme, että kaikki sujuu mutkattomasti ja että saat uuden liittymäsi käyttöön mahdollisimman pian.

Kaikki tarvikkeet ja palvelut samasta paikasta

Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset mobiililaitteesi sujuvaan käyttöön. Tarjoamme laajan valikoiman suojatarvikkeita, kuten näytönsuojia ja suojakuoria, jotka asennamme paikan päällä. Lisäksi huollamme kaikki merkkiset puhelimet, joten voit luottaa siihen, että laitteesi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Voit myös myydä vanhan puhelimesi meille kierrätettäväksi. Tämä on ympäristöystävällinen tapa päästä eroon vanhasta laitteesta ja samalla saada hyvitystä uuden puhelimen hankintaan. Me huolehdimme, että vanha laitteesi kierrätetään asianmukaisesti ja turvallisesti.

Paikallista palvelua useilla paikkakunnilla

Palvelemme asiakkaitamme useilla paikkakunnilla, kuten Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Voit asioida myymälöissämme tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Meille on tärkeää tarjota paikallista ja henkilökohtaista palvelua, jotta voit luottaa saavasi parasta mahdollista apua ja neuvontaa.

Myymälöissämme voit tutustua tuotteisiin ja palveluihin paikan päällä, saada asiantuntevaa neuvontaa ja tehdä ostoksia helposti ja nopeasti. Verkkokauppamme puolestaan tarjoaa kätevän tavan tehdä ostoksia missä ja milloin tahansa. Toimitamme tilaukset nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi.

Asiakastyytyväisyys etusijalla

Meille Mobiilipisteellä asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivat tuotteet ja palvelut. Siksi tarjoamme laajan valikoiman eri operaattoreiden liittymiä ja muita mobiilituotteita, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mobiiliasioissa. Olipa kyseessä uuden puhelimen hankinta, liittymän vaihto tai laitteesi huolto, voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on tehdä mobiiliasioiden hoitamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit