Siirry sisältöön

Puhelinliittymät ja puhelimet samasta paikasta

Yhdistä puhelin ja liittymä yhdellä käynnillä

Kun etsit uutta puhelinta tai puhelinliittymää, voi olla houkuttelevaa hoitaa molemmat asiat yhdellä kertaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja varmistaa, että saat juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Me Mobiilipisteellä tarjoamme laajan valikoiman sekä uusia että käytettyjä puhelimia, suojatarvikkeita ja liittymiä DNA:lta, Elisalta ja Telialta.

Yhdistämällä puhelimen ja liittymän hankinnan, voit myös hyötyä erilaisista tarjouksista ja alennuksista, joita tarjoamme asiakkaillemme. Tämä tekee ostokokemuksesta paitsi helpomman, myös edullisemman. Lisäksi asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan puhelimen ja liittymän.

Laaja valikoima liittymiä ja puhelimia

Meiltä löydät kattavan valikoiman puhelinliittymiä eri operaattoreilta. Tarjoamme liittymiä DNA:lta, Elisalta ja Telialta, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa tarpeesi sitten rajaton data, edulliset puhelut ja viestit tai prepaid-liittymä, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Puhelinvalikoimamme kattaa sekä uusimmat mallit että käytetyt puhelimet, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon. Tämä takaa, että saat laadukkaan laitteen edullisempaan hintaan. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman suojatarvikkeita, kuten suojakuoria ja näytönsuojia, jotka pitävät puhelimesi turvassa.

Helppo ja nopea asennus ja huolto

Kun ostat puhelimen ja liittymän meiltä, voit luottaa siihen, että kaikki toimii moitteettomasti heti alusta alkaen. Asennamme näytönsuojat ja autamme sinua ottamaan uuden puhelimen ja liittymän käyttöön. Tämä tekee siirtymisestä uuteen laitteeseen ja liittymään sujuvaa ja vaivatonta.

Tarjoamme myös huoltopalveluita kaikille puhelinmerkeille. Jos puhelimesi tarvitsee korjausta tai huoltoa, voit tuoda sen meille, ja asiantunteva henkilökuntamme hoitaa sen kuntoon nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voit myös myydä vanhan puhelimesi meille kierrätettäväksi, mikä on sekä ympäristöystävällistä että kätevää.

Verkko- ja kivijalkamyymälät alveluksessasi

Palvelemme asiakkaitamme sekä verkossa että kivijalkamyymälöissä, jotka sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia ja saada apua juuri sinulle sopivalla tavalla. Verkkokauppamme on avoinna 24/7, joten voit tehdä ostoksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kivijalkamyymälöissämme voit saada henkilökohtaista palvelua ja kokeilla tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja palvelut. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja hyödyntämään asiantuntevaa palveluamme!

Ympäristöystävällinen valinta

Kun ostat käytetyn puhelimen tai kierrätät vanhan puhelimesi meillä, teet ympäristöystävällisen valinnan. Kierrätys vähentää elektroniikkajätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Me huolehdimme siitä, että vanhat laitteet käsitellään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa laadukkaita käytettyjä puhelimia, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon. Tämä on edullinen ja ekologinen vaihtoehto uuden puhelimen hankinnalle. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva käytetty puhelin!

Aiheeseen liittyvät artikkelit