Siirry sisältöön

Puhelinliittymät ja huoltopalvelut Mobiilipisteellä

Laaja valikoima puhelinliittymiä

Me Mobiilipisteellä tarjoamme laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Valikoimastamme löydät liittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten etsimässä edullista perusliittymää tai nopeaa 5G-yhteyttä, meiltä löydät varmasti sopivan ratkaisun.

Puhelinliittymän valinta voi olla haastavaa, mutta me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Voit vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja valita liittymän, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja apua liittymän valinnassa, jotta voit tehdä päätöksen luottavaisin mielin.

Huoltopalvelut kaikille puhelinmerkeille

Me Mobiilipisteellä ymmärrämme, että puhelin on tärkeä osa arkea, ja siksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille puhelinmerkeille. Olipa kyseessä näytön vaihto, akun vaihto tai muu tekninen ongelma, asiantunteva henkilökuntamme hoitaa sen nopeasti ja ammattitaitoisesti. Käytämme vain laadukkaita varaosia, jotta puhelimesi toimii jälleen moitteettomasti.

Huoltopalvelumme ovat saatavilla sekä verkossa että kivijalkamyymälöissämme, jotka sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Voit tuoda puhelimesi suoraan myymäläämme tai lähettää sen meille postitse. Tarjoamme myös näytönsuojien asennuspalvelua, jotta voit suojata puhelimesi tehokkaasti arjen kolhuilta.

Kierrätä vanha puhelimesi

Vanhan puhelimen kierrättäminen on helppoa ja ekologista Mobiilipisteellä. Voit tuoda vanhan puhelimesi meille, ja me huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä. Näin voit olla varma, että puhelimesi osat ja materiaalit päätyvät uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen ympäristöystävällisellä tavalla.

Kierrättämällä vanhan puhelimesi voit myös ansaita rahaa. Ostamme käytettyjä puhelimia, ja tarjoamme niistä kilpailukykyisen hinnan. Tämä on loistava tapa saada vanhasta laitteestasi hyötyä ja samalla tehdä ympäristöteko. Voit tuoda puhelimesi myymäläämme tai lähettää sen meille postitse arvioitavaksi.

Verkko- ja kivijalkamyymälät

Palvelemme asiakkaitamme sekä verkossa että kivijalkamyymälöissä. Verkkokaupastamme voit tilata puhelimet ja tarvikkeet kätevästi kotiin toimitettuna. Verkkokaupassamme on laaja valikoima tuotteita, ja voit tehdä ostoksia milloin tahansa, missä tahansa.

Kivijalkamyymälämme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Myymälöissämme voit tutustua tuotteisiin paikan päällä, saada asiantuntevaa neuvontaa ja apua sekä hyödyntää liittymäpalveluitamme. Tervetuloa käymään ja löytämään juuri sinulle sopivat mobiiliratkaisut!

Asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mobiiliasioissa. Olipa kyseessä liittymän valinta, puhelimen huolto tai muu kysymys, asiakaspalvelumme tarjoaa ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä myymälässämme.

Tarjoamme myös kattavan tukipalvelun, joka auttaa sinua ratkaisemaan tekniset ongelmat ja käyttöönottoon liittyvät kysymykset. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään ratkaisut kaikkiin mobiilitarpeisiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit