Siirry sisältöön

Kokonaisvaltainen puhelinkauppa ammattilaisilta

Laaja valikoima uusia ja käytettyjä puhelimia

Me Mobiilipisteellä tarjoamme kattavan valikoiman uusia ja käytettyjä puhelimia, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Uusien puhelimien joukosta löydät suosituimpien tuotemerkkien lippulaivamallit, peruspuhelimet sekä senioripuhelimet. Meidän rescue-puhelimet ovat kuntotarkastettuja ja niillä on aina yhden vuoden takuu, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Käytetyn puhelimen valitseminen on myös ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto. Kierrättämällä vanhan puhelimesi ja valitsemalla käytetyn puhelimen, säästät rahaa ja vähennät elektroniikkajätteen määrää. Tämä on vastuullinen tapa hankkia uusi laite ilman suurta investointia.

Monipuoliset suojatarvikkeet ja lisävarusteet

Puhelimen suojaaminen on tärkeää, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman suojatarvikkeita ja lisävarusteita. Meiltä löydät suojakuoret, näytönsuojat, laturit ja muut tarvikkeet, jotka pitävät puhelimesi turvassa ja toiminnassa. Asennamme näytönsuojat paikan päällä, jotta voit olla varma, että ne on asennettu oikein ja suojaavat puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi valikoimassamme on muita mobiililaitteita, kuten tabletteja, älykelloja, modeemeja ja reitittimiä. Näin voit hankkia kaikki tarvitsemasi laitteet ja tarvikkeet yhdestä paikasta, helposti ja vaivattomasti.

Puhelin- ja nettiliittymät

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, ja siksi meiltä löytyy myös puhelin- ja nettiliittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän ja saada sen käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Asioimalla meillä voit luottaa siihen, että saat aina parhaat hinnat ja palvelut.

Liittymävalikoimamme kattaa niin puhelin- kuin nettiliittymätkin, joten voit hoitaa kaikki mobiiliasiasi kerralla kuntoon. Tarjoamme myös kuluttomia ja korottomia osamaksuvaihtoehtoja, jotta voit hankkia tarvitsemasi laitteet ja palvelut ilman suurta kertakustannusta.

Ammattitaitoinen puhelinhuolto

Jos puhelimesi tarvitsee huoltoa, me Mobiilipisteellä olemme apunasi. Huollamme kaiken merkkiset puhelimet lompakkoystävälliseen hintaan ja tarjoamme kattavat huoltopalvelut. Ennen huoltoon jättämistä kartoitamme puhelimesi huoltotarpeen ja annamme sinulle kiinteän hinnan huollolle, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Huollon kesto on yleensä noin viikon, mutta tarvittaessa saat meiltä myös lainapuhelimen huollon ajaksi. Näin voit jatkaa arkeasi ilman keskeytyksiä, vaikka oma puhelimesi olisikin huollossa.

Vastuullinen kierrätyspalvelu

Me Mobiilipisteellä tarjoamme myös mahdollisuuden myydä vanha puhelimesi meille kierrätettäväksi. Tämä on nopea, helppo ja vastuullinen tapa päästä eroon vanhasta laitteesta ja saada siitä kunnon korvaus. Voit tuoda puhelimesi lähimpään myymäläämme, jossa teemme kuntotarkistuksen ja annamme sinulle ostotarjouksen.

Kun hyväksyt tarjouksen, siirrämme rahat tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa. Tämä on kätevä tapa kierrättää vanha puhelin ja saada samalla rahaa uuden laitteen hankintaan.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mobiiliasioissa. Olipa kyseessä uuden puhelimen hankinta, rescue-puhelimen valinta, suojatarvikkeiden asennus tai puhelinhuolto, voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Palvelemme verkossa sekä kivijalkamyymälöissä, jotka sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa sekä Nokialla. Tule käymään ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut kaikkiin mobiilitarpeisiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit