Siirry sisältöön

Puhelimen näytön puhdistusvinkit

Puhelimen näyttö on yksi eniten käytetyistä ja kosketetuista osista, joten sen puhtaanapito on erittäin tärkeää. Likainen näyttö ei ainoastaan näytä epäsiistiltä, vaan se voi myös vaikuttaa laitteen toimivuuteen ja hygienian tasoon. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit puhelimen näytön puhdistamiseen.

Mikrokuituliina on paras ystäväsi

Mikrokuituliina on erinomainen väline puhelimen näytön puhdistamiseen. Sen hieno rakenne kerää pölyn ja lian tehokkaasti ilman, että se naarmuttaa näyttöä. Mikrokuituliina toimii parhaiten kuivana, mutta sen voi myös kostuttaa kevyesti, jolloin se sitoo likaa vielä paremmin.

Hyvälaatuinen mikrokuituliina on myös kestävä ja pestävä, joten voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen. Me Mobiilipisteessä suosittelemme käyttämään mikrokuituliinaa säännöllisesti, jotta näyttö pysyy kirkkaana ja puhtaana.

Puhdistusnesteet ja alkoholiliinat

Erilaiset puhdistusnesteet ja alkoholiliinat ovat myös tehokkaita vaihtoehtoja näytön puhdistamiseen. Näitä tuotteita löytyy helposti niin ruokakaupoista kuin elektroniikkaliikkeistäkin. Puhdistusnesteet sisältävät usein alkoholia, joka poistaa rasvan ja pinttyneen lian tehokkaasti.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että laitetta ei saa kastella liikaa. Kostuta aina liina puhdistusnesteellä ja pyyhi näyttö sillä. Vältä suoraan näytölle suihkuttamista, sillä se voi vahingoittaa laitetta. Hätätilanteessa pelkkä vesi toimii myös, mutta vältä perussaippuoita ja astianpesunesteitä, jotka voivat jättää kalvon näytön pinnalle.

Vältä naarmuuntumista

Kun puhdistat puhelimen näyttöä, on tärkeää käyttää pehmeitä välineitä. Karkea paperi tai metalliset työkalut voivat naarmuttaa näyttöä ja aiheuttaa pysyviä vaurioita. Käytä aina mikrokuituliinaa tai muita pehmeitä materiaaleja.

Jos näyttöön on kertynyt paljon likaa tai pölyä, voit käyttää pehmeää harjaa tai puhdistustikkua. Muista kuitenkin olla varovainen, jotta et vahingoita laitteen herkkää pintaa.

Ennakoi likaantumista

Likaantumista ei voi täysin välttää, mutta sitä voi ennakoida ja vähentää. Yksi hyvä keino on käyttää panssarilasia, joka suojaa näyttöä naarmuilta ja kolhuilta sekä hylkii likaa ja bakteereja. Panssarilasin asennus on helppoa, ja se tekee näytön puhdistamisesta vaivattomampaa.

Me Mobiilipisteessä tarjoamme panssarilasin asennuspalvelua kaikille iPhone-malleille. Voit myös hankkia itse asennettavan panssarilasin, jossa on mukana tarvittavat asennusvälineet. Näin voit pitää puhelimesi näytön suojattuna ja puhtaana pidempään.

Palvelumme ja tuotteemme

Me Mobiilipisteessä olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita mobiililaitteiden huolto- ja puhdistuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, kuten mikrokuituliinoja, puhdistusnesteitä ja panssarilaseja, jotka auttavat pitämään puhelimesi näytön puhtaana ja suojattuna.

Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tulla käymään liikkeessämme tai ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme kautta. Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua pitämään puhelimesi kunnossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit