Siirry sisältöön

Mobiilipisteen palvelut kaikkiin puhelinongelmiin

Laaja valikoima käytettyjä puhelimia

Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä puhelimia, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen kuntotarkastuksen ja huollon. Meidän rescue-puhelimet ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa ja samalla tehdä ympäristöystävällisen valinnan. Kaikki rescue-puhelimemme ovat täysin toimivia ja niille myönnetään takuu, joten voit luottaa niiden laatuun.

Käytettyjen puhelimien valikoimamme kattaa useita eri merkkejä ja malleja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassamme tai vierailla lähimmässä myymälässämme Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa tai Nokialla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan puhelimen.

Puhelinhuolto kaikkiin tarpeisiin

Jos puhelimesi on rikki tai tarvitsee huoltoa, me olemme apunasi. Huollamme kaikenmerkkiset puhelimet nopeasti ja edullisesti. Ennen huoltoon jättämistä kartoitamme puhelimesi huoltotarpeen ja annamme sinulle kiinteän hinnan huollolle. Näin tiedät etukäteen, mitä huolto tulee maksamaan.

Puhelimen huolto kestää yleensä noin viikon, mutta tarvittaessa saat meiltä lainapuhelimen huollon ajaksi. Tämä takaa sen, että pysyt yhteydessä läheisiisi ja voit hoitaa tärkeät asiat myös huollon aikana. Voit tuoda puhelimesi huoltoon mihin tahansa myymäläämme tai lähettää sen meille postitse.

Laadukkaat suojatarvikkeet

Puhelimen suojaaminen on tärkeää, jotta se säilyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Meiltä löydät laajan valikoiman suojatarvikkeita, kuten suojakuoria, näytönsuojia ja koteloita. Tarjoamme suojatarvikkeita useille eri puhelinmalleille, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon omalle puhelimellesi.

Asennamme näytönsuojat paikan päällä myymälöissämme, joten voit olla varma, että suoja asennetaan oikein ja ilman ilmakuplia. Näytönsuoja suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta, mikä pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Tule käymään myymälässämme ja valitse sopivat suojatarvikkeet puhelimellesi.

Puhelinliittymät ja niiden vaihto

Tarjoamme puhelinliittymiä DNA:lta, Elisalta ja Telialta. Voit valita itsellesi sopivan liittymän ja tehdä liittymäsopimuksen helposti verkkokaupassamme tai myymälässämme. Liittymän vaihto on vaivatonta, ja uusi operaattori hoitaa suurimman osan tarvittavista toimenpiteistä puolestasi.

Kun tilaat uuden liittymän, voit valita, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vai ottaa uuden numeron. Suosittelemme yleensä säilyttämään vanhan numeron, jotta sinun ei tarvitse ilmoittaa uutta numeroa eri paikkoihin. Uusi SIM-kortti toimitetaan sinulle muutamassa arkipäivässä, ja numeronsiirto kestää yleensä noin kaksi viikkoa.

Vastuullinen puhelimen kierrätys

Jos sinulla on vanha puhelin, jota et enää käytä, voit myydä sen meille kierrätettäväksi. Tarjoamme nopean ja helpon tavan päästä eroon vanhasta puhelimestasi vastuullisesti. Voit tuoda puhelimesi lähimpään myymäläämme, jossa teemme kuntotarkistuksen ja annamme sinulle ostotarjouksen.

Kun hyväksyt ostotarjouksen, siirrämme rahat tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit olla varma, että vanha puhelimesi kierrätetään asianmukaisesti ja saat siitä vielä korvauksen. Tämä on helppo ja vastuullinen tapa päästä eroon vanhasta puhelimestasi.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mobiiliasioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@mobiilipiste.fi tai puhelimitse arkisin klo 10-16 numerossa 040 196 0699. Olipa kysymyksesi sitten liittymästä, rescue-puhelimesta tai huollosta, asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Tavoitteenamme on tehdä mobiiliasioiden hoitamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit