Siirry sisältöön

Mobiilipiste: Puhelimen huoltoasiantuntijat

Liittymät ja palvelut

Meiltä saat myös liittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan liittymän, olipa tarpeesi sitten nopea nettiyhteys, edulliset puhelut tai laaja datakäyttö. Voit myös vaihtaa vanhan liittymäsi uuteen helposti ja vaivattomasti.

Tarjoamme myös muita palveluita, kuten puhelimen tietojen varmuuskopiointia ja siirtoa uuteen laitteeseen. Näin voit olla varma, että tärkeät tiedostosi ja yhteystietosi säilyvät tallessa, vaikka vaihtaisitkin puhelinta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää palveluistamme.

Asiantunteva puhelinhuolto

Meillä on vuosien kokemus mobiililaitteiden huollosta ja korjauksesta. Olipa kyseessä sitten rikkoutunut näyttö, heikentynyt akku tai ohjelmistovika, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja tarjoamme nopean sekä luotettavan palvelun, jotta puhelimesi saadaan takaisin toimintakuntoon mahdollisimman pian.

Huollamme kaiken merkkiset puhelimet, mukaan lukien iPhone, Samsung, Huawei ja OnePlus. Voit tuoda laitteesi mihin tahansa myymäläämme Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa tai Nokialla. Tarjoamme myös verkkopalveluita, joten voit helposti varata ajan huoltoon tai tilata varaosia suoraan kotiisi.

Laaja valikoima käytettyjä puhelimia

Joskus puhelimen korjaaminen ei ole taloudellisesti järkevää, tai ehkä haluat vain päivittää uuteen malliin. Meiltä löydät laajan valikoiman puhelimia, jotka ovat huollettuja ja täysin toimintakuntoisia. Käytetyt puhelimet ovat ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto uuden puhelimen hankkimiselle.

Kaikki rescue-puhelimemme ovat tarkastettuja ja niille on annettu takuu, joten voit olla varma niiden laadusta. Valikoimastamme löydät eri merkkisiä ja mallisia puhelimia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai vierailla myymälöissämme.

Suojatarvikkeet ja lisävarusteet

Puhelimen suojaaminen on tärkeää, jotta se kestää arjen kolhuja ja käyttöä mahdollisimman pitkään. Meiltä löydät laajan valikoiman suojatarvikkeita, kuten suojakuoria ja näytönsuojia, jotka on suunniteltu suojaamaan puhelintasi tehokkaasti. Asennamme näytönsuojat paikan päällä, joten voit olla varma, että ne on asennettu oikein ja ilman ilmakuplia.

Lisäksi tarjoamme monenlaisia lisävarusteita, kuten latureita, kuulokkeita ja autotarvikkeita. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, joten voit luottaa niiden toimivuuteen. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat tarvikkeet.

Kierrätä vanha puhelimesi

Vanhan puhelimen kierrättäminen on helppoa ja ympäristöystävällistä. Voit tuoda vanhan puhelimesi meille, ja me huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä. Näin voit olla varma, että puhelimesi osat ja materiaalit käytetään uudelleen tai kierrätetään turvallisesti.

Kierrättämällä vanhan puhelimesi autat vähentämään elektroniikkajätettä ja säästämään luonnonvaroja. Lisäksi saatat saada hyvitystä vanhasta puhelimestasi, joka voidaan käyttää uuden laitteen hankintaan. Tule käymään myymälässämme ja kysy lisää kierrätyspalveluistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit