Siirry sisältöön

Monipuoliset puhelinliittymät Mobiilipisteen valikoimassa

Laaja valikoima puhelinliittymiä

Mobiilipiste tarjoaa monipuolisen valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Meiltä löydät liittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten etsimässä edullista perusliittymää tai kattavaa pakettia, meiltä löytyy ratkaisu.

Valikoimamme kattaa niin rajattomat liittymät kuin prepaid-vaihtoehdotkin. Rajattomat liittymät ovat erinomainen valinta, jos käytät paljon dataa ja haluat välttyä yllättäviltä lisäkustannuksilta. Prepaid-liittymät taas tarjoavat joustavuutta ja kontrollia kuluihin, sillä maksat vain siitä, mitä käytät.

Edulliset liittymät ilman nettiä

Kaikki eivät tarvitse puhelimeensa nettiä, ja siksi tarjoamme myös edullisia liittymiä ilman dataa. Esimerkiksi Elisan Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä on loistava vaihtoehto, jos käytät puhelintasi pääasiassa puheluihin ja tekstiviesteihin. Tässä liittymässä puhelut sekä viestit maksavat 0,069 euroa minuutilta ja kappaleelta.

Prepaid-liittymät ilman nettiä ovat myös suosittuja, sillä ne tarjoavat mahdollisuuden hallita kuluja tarkasti. Voit ladata saldoa tarpeen mukaan ja käyttää sitä puheluihin ja viesteihin. Tämä on erityisen kätevää, jos et tarvitse jatkuvaa nettiyhteyttä puhelimessasi.

Rajattomat liittymät aktiivisille käyttäjille

Jos käytät puhelintasi paljon netissä surffailuun, videoiden katseluun tai musiikin kuunteluun, rajattomat liittymät ovat sinulle paras valinta. Meiltä löydät DNA:n, Elisan ja Telian rajattomat liittymät, jotka tarjoavat huolettoman käyttökokemuksen ilman datakattoja.

Rajattomat liittymät ovat erityisen suosittuja perheiden ja paljon matkustavien keskuudessa. Ne tarjoavat mielenrauhaa, kun ei tarvitse huolehtia datan loppumisesta kesken kuukauden. Lisäksi monet rajattomat liittymät sisältävät myös rajattomat puhelut ja tekstiviestit, mikä tekee niistä erittäin kattavan vaihtoehdon.

Prepaid-liittymät joustavuuden ystäville

Prepaid-liittymät ovat erinomainen valinta, jos haluat pitää kulut hallinnassa ja välttää sitoutumista pitkäaikaisiin sopimuksiin. Mobiilipisteen valikoimasta löydät prepaid-liittymät DNA:lta, Elisalta ja Telialta, jotka tarjoavat joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Prepaid-liittymät ovat erityisen käteviä nuorille, opiskelijoille ja niille, jotka tarvitsevat liittymän vain tilapäiseen käyttöön. Voit ladata saldoa tarpeen mukaan ja käyttää sitä puheluihin, tekstiviesteihin ja dataan. Tämä tekee prepaid-liittymistä erittäin joustavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Lisäpalvelut ja asiakasedut

Mobiilipisteen asiakkaana saat nauttia myös monista lisäpalveluista ja asiakaseduista. Tarjoamme esimerkiksi näytönsuojien asennusta ja puhelinten huoltoa kaikille merkeille. Voit myös myydä vanhan puhelimesi meille kierrätettäväksi, mikä on sekä ympäristöystävällistä että kätevää.

Lisäksi monet liittymät kerryttävät bonuksia ja tarjoavat erilaisia kanta-asiakasetuja. Esimerkiksi Elisan Saunalahti -liittymät kerryttävät S-bonusta, ja Telian prepaid-liittymät tarjoavat bonuksia, jotka voi käyttää seuraavaan ostoon. DNA:n asiakkaat voivat saada jopa kolme vuotta kulutonta ja korotonta maksuaikaa sekä muita hintaetuja.

Helppo liittymän vaihto

Liittymän vaihtaminen Mobiilipisteen kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä sen joko verkkokaupassamme tai kivijalkamyymälöissämme, jotka sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Jyväskylässä, Porissa ja Nokialla. Me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen liittymän tarpeisiisi ja budjettiisi.

Liittymän vaihto onnistuu yleensä muutamassa arkipäivässä, ja voit säilyttää vanhan puhelinnumerosi, jos niin haluat. Uusi SIM-kortti toimitetaan suoraan kotiisi, ja voit aloittaa uuden liittymän käytön heti, kun se on aktivoitu. Näin voit nauttia uusista eduista ja paremmista hinnoista ilman turhaa vaivaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit